Νέα σελίδα στην καριέρα του Αντώνη Λαδάκη! Μετά από 4 χρόνια στον Πανθρακικό, ανακοινώθηκε από την Καβάλα!!!

 

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που πριν δυο μήνες είχε μεταφέρει το ThrakiSportS και έτσι, μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια στον Πανθρακικό, ο αρχηγός της ομάδας Αντώνης Λαδάκης επέλεξε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Το απόγευμα με ανακοίνωσή της, έγινε γνωστό ότι «η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου μέσου Αντώνη Λαδάκη, με μεγάλη θητεία στην Super League».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «ο καβαλιώτης ποδοσφαιριστής Αντώνης Λαδάκης είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1982 και στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Νέστο Χρυσούπολης, τον Α.Ο.Κ., στον Αγροτικό Αστέρα και στην ομάδα ΗΛΤΕΞ Λύκοι».

Επίσης προστίθεται ότι «τις περιόδους 2006-12 αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έχοντας 79 συμμετοχές ενώ από το 2012 και μετά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Πανθρακικός με 59 συμμετοχές».

Εντύπωση προκαλεί ότι φεύγοντας από τον Πανθρακικό μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League, επέλεξε να πάει σε μια αομάδα που θα αγωνίζεται σε ακόμα μιρκότερη κατηγορία, όπως η Καβάλα στη Γ’ Εθνική.

Είναι προφανές ότι η χαμηλίτερη κατηγορία δεν θα ήταν λόγος για να φύγει ο Λαδάκης από την Κομοτηνή, αν δεν υπήρχαν και άλλα προβλήματα, όπως αποδείχθηκαν με την προσφυγή που αναγκάστηκε να καταθέσει για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.