ΕΠΣ Έβρου: Δεν δήλωσε συμμετοχή (ξανά) το Νεοχώρι στην Α’ Κατηγορία, ανεβαίνει ο Ακρίτας Νέας Βύσσας

 

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση των ιθυνόντων του ΑΟ Νεοχωρίου να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι κυπελλούχοι της σεζόν 2014-2015 είχαν πέρυσι προκαλέσει έκπληξη στους πάντες με την απόφασή τους να μην δηλώσουν συμμετοχή στο μεγάλο πρωτάθλημα, μετά την απόφαση της Ένωσης να το διοργανώσει σε έναν όμιλο και όχι σε βόρειο και νότιο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Το αποτέλεσμα ήταν την σεζόν που πέρασε το Νεοχώρι να αγωνιστεί στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας, όπου όμως διέπρεψε και πάλι! Έτσι, κατέκτησε τον τίτλο και εξασφάλισε την (επ)άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου (θυμηθείτε το σχετικό  ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι στο Νεοχώρι δεν μπορούν να αντέξουν τα ταξίδια σε όλο το μήκος του νομού και έτσι αποφάσισαν και πάλι να μην δηλώσουν συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία αλλά να παραμείνουν στην Β’ Κατηγορία. Έτσι, την θέση τους στα μεγάλα σαλόνια θα πάρουν οι δευτεραθλητές του Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Την ανακοίνωση έκαναν οι ίδιοι οι ιθύνοντες του Ακρίτα Νέας Βύσσας μέσα από την σελίδα που διατηρούν στο facebook, όπου μάλιστα γνωστοποιούν και το νέο προπονητικό τιμ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου στον ακριτικό σύλλογο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινωσουμε πως από την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Α κατηγορία του νομού μας. Σκοπός μας είναι να παρουσιαστουμε πολύ δυνατοί κ ανταγωνιστικοι,κ για το λόγο αυτό νέος προπονητής θα είναι ο Μαρασλης Βασιλης κ βοηθός του ο Πετρετζικης Ιωαννης», επισημαίνει η ανακοίνωση.