Δολοφονήθηκε μέσα στις Φυλακές Νιγρίτας 40χρονος κρατούμενος από την Θράκη

 

Σήμερα Τρίτη θα γίνει η κηδεία του 40χρονου άνδρα από την Κομοτηνή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.

Πρόκειται για τον Κομοτηναίο Νικόλαο Λαζαρίδη, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης για κλοπές. Ο άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Χ” εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες του κελιού όπου κρατούνταν και έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Για το θάνατο του αμέσως ενημερώθηκε η διεύθυνση των φυλακών αλλά και η αστυνομία η οποία διεξάγει και την έρευνα.

Σε επικοινωνία που είχε ο “Χ” με τον διευθυντή των φυλακών, αλλά και τις αστυνομικές αρχές δε δόθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις κάτω από τις συνθήκες τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο άνδρας.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Χ” ο Νικόλαος Λαζαρίδης έφερε τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα σε πολλά σημεία του σώματός του, ενώ το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για “ολιγαιμική καταπληξία. Πολλαπλά τραύματα από τέμνον όργανο”.

Η σωρός του μεταφέρθηκε από γραφείο τελετών στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 40χρονος Νικόλαος Λαζαρίδης με καταγωγή από το Καζακστάν είχε μητέρα και δύο αδέρφια οι οποίοι και θα τον συνοδεύσουν σήμερα στην τελευταία του κατοικία.

 

Πηγή: http://www.xronos.gr/