Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Λάζιτς που ήδη ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της Ξάνθης στο Πράβετς

 

Ένα νέο πρόσωπο προστέθηκε από το απόγευμα της Τρίτης στην 26μελή αποστολή της Ξάνθης στην προετοιμασία της στο Πράβετς. Ο λόγος για τον Τζόρτζιε Λάζιτς είναι μέλος της ξανθιώτικης ομάδας και συμμετείχε στην προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα καθώς προερχόταν από πολύωρο ταξίδι.

Το προσεχές διάστημα θα ενσωματωθεί σε κανονικούς ρυθμούς με τους νέους του συμπαίκτες στους οποίους τον παρουσίασε ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης. Ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, κατοχή μπάλας και τακτική περιλάμβανε το “μενού” μία μέρα πριν το δεύτερο φιλικό του ξανθιώτικου συλλόγου που θα γίνει στη Σόφια με αντίπαλο την Πιρίν.

Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και επισήμως από την ιστοσελίδα της Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας πλήρως το απογευματινό ρεπορτάζ του ThrakiSportS. Η λιτή όπως πάντα ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Xanthi FC ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Djordje Lazic. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 22 στη φανέλα».