Την Εθνική Στίβου περιλαμβανομένης της Βούλας Παπαχρήστου υποδέχθηκε ο Κοντονής

 

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής δέχτηκε το απόγευμα στο γραφείο του την Εθνική Ομάδα Στίβου που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ. Ανάμεσα στα μέλη της που πήγαν στο υφυπουργείο ήταν και η Βούλα Παπαχρήστου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, όχι όμως και ο Κώστας Μπανιώτης που προετοιμάζεται στην Β. Ελλάδα.

Εκεί βρέθηκε ακόμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης του επι κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη ενώ το παρών έδωσαν και οι υπόλοιποι αθλητές και οι αθλήτριες που βρέθηκαν στο Άμστερνταμι: Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισσάβετ Πεσιρίδου, Ανδριάνα Φέρρα, Αναστασία Μαρινάκου, Χάιδω Αλεξούλη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Νίκος Καψής, Πάρις Μπατζάβαλης, Δημήρης Πατσουκάκης, Γιώργος Τσάκωνας, Δημήτρης Τσιάμης και οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Κριέρ Μίτσελ, Μανώλης Καραγιάννης, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Ιωάννα Σιώμου και Βάσω Παναγιωτοπούλου.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνόδευαν ο πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κώστας Παναγόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Σταματόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Σεβαστής.  Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αφού μετέφερε και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις ευχές για καλά αποτελέσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αθλητές για την προετοιμασία τους αλλά και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Κοντονής εξήγησε στους αθλητές την προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση να λύσει χρόνια προβλήματα μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης των αθλητών φέρνοντας ως παράδειγμα τον Άγιο Κοσμά. Ο υφυπουργός ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, δώρισε στους αθλητές και τις αθλήτριες ένα βιβλίο δίτομο από το έργο του Διονύση Ρώμα «Το Ρεμπελιό των Ποπολάρων».