Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γιάννη Κυλίτση για το Νίκο Σαμαρά και τα ντέρμπι του Έβρου

 

Με απλά και συνάμα συγκλονιστικά λόγια μίλησε ο Γιάννης Κυλίτσης για τον Νίκο Σαμαρά, μετά τον αγώνα των παλαιμάχων το βράδυ του Σαββάτου.

«Τα συναισθήματα είναι έντονα. Το να ξαναγυρνάω στο γήπεδο που έπαιξε η Ορεστιάδα Α’ Εθνική, είναι ξεχωριστό. Είχα την τιμή να είμαι ο αρχηγός αυτής της ομάδας, ο αρχηγός όταν πρωτοπέπαιξε ο Νίκος Σαμαράς. Μεγαλούργησε εδώ μέσα αλλά ήταν και μεγάλη στιγμή να παίξουμε όλοι οι αθλητές του Έβρου, και θυμηθήκαμε τις παλιές καλές μέρες, τα μεγάλα ντέρμπι, τότε που ο Έβρος ήταν η μητρόπολη του βόλεϊ και η Ορεστιάδα με την Αλεξανδρούπολη παίζαμε πολύ μεγάλα ντέρμπι», λέει ο Κυλίτσης.

Μιλώντας στην κάμερα του VolleyPlanet και τον Δημήτρη Αρβανιτίδη, προσθέτει: «Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για τιμές στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά και πρέπει να είναι αφορμή για να ξαναπατήσουμε δυνατά τα σκαλοπάτια και να ανέβουμε ψηλά. Είναι δύσκολο αλλά είναι όρκος τιμής η υπόσχεση στο Νίκο μας. Να το κάνουμε όλοι, με όποιον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας. Στην Θεσσαλονίκη άλλωστε όλοι με λένε Ορεστιαδίρη, νομίζουν ότι η καταγωγή μου είναι από εδώ. Εδώ θα είμαι πάντα, ότι χρειαστεί αυτή η ομάδα εγώ θα το προσφέρω γιατί χρωστάω σε αυτήν την πόλη. Πήρα τα πάντα. Είχα ιδιαίτερο συναίσθημα με τον Νίκο. Πρέπει να πατήσουμε πάνω στο Νίκο και να διορθώσουμε ότι δεν πάει καλά. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά υπάρχει το υλικό και οι άνθρωποι για να πάμε καλά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις…