Η συγκίνηση και τα δάκρυα του Σάκη Μουστακίδη για τον Νίκο Σαμαρά (+video)

 

Ο Σάκης Μουστακίδης υπήρξε συμπαίκτης του Νίκου Σαμαρά, στην Εθνική Ομάδα. Το Σάββατο φόρεσε και αυτός τα αθλητικά του, πέταξε τον μανδύα του προπονητή και έγινε ξανά ο παίκτης που έβγαζε τις τέλειες πάσες στους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά στο φιλικό των παλαιμάχων της Αλεξανδρούπολης με αυτούς της Ορεστιάδας. Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, που πλέον θα γίνει θεσμός στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, μίλησε στην κάμερα του VollePlanet και τον Δημήτρη Αρβανιτίδη εμφανώς συγκινημένος, με τα μάτια του κόκκινα και ελαφρώς δακρυσμένα, την στιγμή που καλούνταν να πει δυο λόγια για τον «αετό» που έφυγε από κοντά μας πριν τριάμισι χρόνια.

«Το γήπεδο αυτό είναι συνδεδεμένο με την ιστορία της Ορεστιάδας και την καριέρα του Νίκου Σαμαρά. Θυμάμαι ερχόμασταν με τον Ολυμπιακό και ήταν πάντα κάτι πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις εδώ. Ένα γήπεδο όπου όλοι αγαπούσαν τον Νίκο, το δικό τους παιδί.

Σήμερα ήρθαμε εμείς και χαιρόμαστε που δώσαμε αυτόν τον αγώνα στη μνήμη του.Ήταν χαρισματικός παίκτης, ήξερε να κερδίζει. Πάντα θα τον θυμόμαστε, όσοι τον γνωρίσαμε. Ποτέ δεν θα φύγει από τη μνήμη αυτής της πόλης», είπε χαρακτηριστικά ο νυν προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.