Οι προπονητές των τμημάτων της ακαδημίας του Έβρου Σουφλίου

 

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό από το ThrakiSportS ότι ο Γιώργος Πετκίδης ανέλαβε προπονητής στο παιδικό τμήμα του Έβρου Σουφλίου, η ακαδημία του οποίου συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πλέον, με ανακοίνωση του συλλόγου έγιναν γνωστά και τα υπόλοιπα άτομα που θα στελεχώσουν την ακαδημία (η φωτογραφία είναι από επίσκεψη στην Ακρόπολη των παικτών της ομάδας που βρέθηκαν για αγώνες και δοκιμαστικά στα κεντρικά της ΑΕΚ στην Αθήνα).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στις 08-07-2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Δ.Σ. με τους προπονητές της ακαδημίας μας, για τον απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε και για την έναρξη και σχεδιασμό της νέας σεζόν 2016-2017.
Επί της ευκαιρίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μέχρι πρότινος προπονητή του παιδικού τμήματος Τσουτσουμάνο Χρήστο για την προσφορά του στην ακαδημία μας, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους αποχωρεί από το ρόστερ των προπονητών της ακαδημίας.
Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε έναν νέο προπονητή στην ακαδημία μας με πολύ όρεξη και διάθεση για προσφορά τον Μύρο Αλέκο και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες.

Για την νέα σεζόν 2016-2017 προπονητές των τμημάτων της ακαδημίας είναι οι εξής:
α) Το παιδικό τμήμα αναλαμβάνει ο Πετκίδης Γιώργος,
β) Το προπαιδικό τμήμα αναλαμβάνει ο Μύρος Αλέκος,
γ) Το τζούνιορ αναλαμβάνει ο Γαμάγας Παναγιώτης και
δ) Το προτζούνιορ και babini αναλαμβάνει ο Ούτσιος Θεόφιλος.

Ευχόμαστε στους προπονητές μας καλή σταδιοδρομία με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Εκ του Δ.Σ.