Πάνω από 80.000 ευρώ διεκδικεί από τον Πανθρακικό με προσφυγή (και) ο Ιγκόρ

 

Δεν έφταναν οι πέντε προσφυγές που κατατέθηκαν στο τέλος του προηγούμενου μήνα και προκάλεσαν μεγάλη και αρνητική αίσθηση στην ομάδα της Κομοτηνής, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του Μουδούρογλου που εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο όμως ενδέχεται να σπάσει.

Μετά τους Λαδάκη, Παπαγεωργίου, Χαβίτο, Ροτζέριο Μάρτινς και τον Σάββα Μουδούρογλου, τον ίδιο τρόπο, αυτόν της προσφυγής, επέλεξε και ο Ιγκόρ ντε Σόουζα με στόχο προφανώς να διασφαλίσει ότι κάποια στιγμή θα λάβει τα δεδουλευμένα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, αυτά ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ. Ο βραζιλιάνος αγάπησε τον κόσμο της Κομοτηνής και αγαπήθηκε από αυτόν, καθώς έμεινε συνολικά τρεις σεζόν και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ ουσιαστικά στην ιστορία της ομάδας στην Super League.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι την τελευταία χρονιά δεν μπόρεσε να προσφέρει όσο ήλπιζαν στην Κομοτηνή, αφού λόγω τραυματισμών έχασε πολλά παιχνίδια και περιορίστηκε σε 19 συμμετοχές και μόλις δύο γκολ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να του οφείλονται τόσα πολλά χρήματα.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο Ιγκόρ ντε Σόουζα είχε εγκατασταθεί οικογενειακώς στην Κομοτηνή και μάλιστα ο γιος του ξεκίνησε σε ελληνικό σχολείο, έκανε φίλους στην πόλη, μιλούσε σαφέστατα πιο καλά ελληνικά από τους γονείς του.

Δέθηκε με την περιοχή και όπως λέει το περιβάλλον του, προβληματίστηκε πολύ έντονα μέχρι να λάβει την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον του Πανθρακικού. Όμως και τα λεφτά που δηλώνει ότι του οφείλονται και διεκδικεί με τον τρόπο αυτόν δεν είναι λίγα, ώστε να δώσει τόπο στην (όποια) οργή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here