Η υπερήφανη μαμά του πρωταθλητή Δημήτρη και της βουλευτίνας Νατάσας Γκαρά

 

Η χαρά της δεν κρύβεται για τα παιδιά της και το δείχνει στην φωτογραφία, που αναρτήθηκε στο ιστοστολόγιο του περιοδικού “Βορέας”.

Ο λόγος φυσικά για την εκδότρια της εβδομαδιαίας εφημερίδας “Μεθόριος” Σούλα Εμμανουηλίδου, που εικονίζεται στην φωτογραφία με την κόρη της Νατάσα Γκαρά, βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και Γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων  και τον πετοσφαιριστή γιο της Δημήτρη Γκαρά, πρωταθλητή για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον ΠΑΟΚ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο παλιό κλειστό γήπεδο της Νέας Ορεστιάδας, όπου διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων της Ορεστιάδας και της Αλεξανδρούπολης στη μνήμη του «αετού» Νίκου Σαμαρά. Η παρουσία σε αυτό το παιχνίδι ήταν must για οποιονδήποτε Ορεστιαδίτη.

Πάντως, όπως αποδεικνύεται και από την εικόνα, η Νατάσσα πολύ… ασπρισμένη είναι, αφού οι υποχρεώσεις της στην Βουλή προφανώς δεν της έχουν επιτρέψει να βρει χρόνο για κανά μπάνιο το καλοκαίρι, σε αντίθεση με τον Δημήτρη που μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική προφανώς βρήκε χρόνο να πάει και σε καμιά παραλία (ή έστω πισίνα) και να πάρει… χρώμα.