Μάχη Αστέρα Τρίπολης και της κυπριακής Ομόνοιας για την υπογραφή του Γούτα

 

Μετά την απόκτηση του Μανώλη Μπέρτου, ο Δημήτρης Γούτας φαίνεται πως είναι ένα ακόμα από τα ονόματα που εξετάζονται «ζεστά» στην Τρίπολη, προκειμένου να ενισχυθεί στα μετόπισθεν ο Αστέρας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Αρκάδες έχουν έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 22χρονου στόπερ, ο οποίος ωστόσο έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις και από συλλόγους του εξωτερικού.

Όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται για το ρόστερ του Ολυμπιακού ούτε για την φετινή χρονιά. Ωστόσο το νομοσχέδιο που προωθείται για απαγόρευση δανεισμών κάνει τους Πειραιώτες να σκέφτονται την πώληση.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Αστέρα. Και ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η Ανόρθωση της Κύπρου που είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Θασίτη αμυντικό και τον σύλλογό του.

Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι οι κυανόλευκοι τα έχουν βρει με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα αν ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα της «Κυρίας».

Πάντως τα ρεπορτάζ από την Τρίπολη διαρρέουν ότι ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα και να έχει δεδομένα μία θέση βασικού στην ομάδα της Τρίπολης.

Τι σίγουρο είναι λοιπόν ότι θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το που θα πάει θα φανεί τις επόμενες ώρες, με τα τωρινά δεδομένα να δείχνουν ότι ο παίκτης επιθυμεί Τρίπολη και παραμονή στην Ελλάδα ενώ η ομάδα του προφανώς λαμβάνει περισσότερα χρήματα και επιθυμεί να τον δώσει στην Κύπρο…