Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα Ορφέα Ξάνθης και Δόξας Προσκυνητών στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής! Αναλυτικά η προκύρηξη…

 

Εκδόθηκε την Παρασκευή η προκήρυξη για το Κύπελλο Γ Εθνικής, που επανέρχεται μετά από έναν χρόνο, όπως σας είχε προαναγγείλει το ThrakiSportS σε παλαιότερο θέμα που μπορείτε να θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Η ομοσπονδία επέλεξε να επαναφέρει τον θεσμό με στόχο να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στις ομάδες, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο έπαθλο για τον νικητή όπως ίσχυε την περσινή σεζόν, με τον κάτοχο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η κλήρωση της 1ης φάσης (για τους αγώνες της 1ης , 2ης, 3ης και 4ης αγωνιστικής) θα διεξαχθεί ξεχωριστά για κάθε όμιλο, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Οι αγώνες, θα διεξαχθούν με το σύστημα απλών συναντήσεων αποκλεισμού στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος με την σέντρα για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής να ορίζεται για τις 16 Οκτωβρίου.

Πράγμα που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες της Θράκης δηλαδή ο Ορφέας Ξάνθης και η Δόξα Προσκυνητών θα αγωνιστούν μόνο με αντιπάλους ομάδες του ομίλου τους, και αν καταφέρουν να φτάσουν  μέχρι τον τελικό και κερδίσουν θα περάσουν στην ημιτελική φάση του θεσμού οπού θα βρεθούν οι τέσσερις νικητές των ομίλων για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι τελικοί Αγώνες των Ομίλων και ο Τελικός του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα, που θα ορίζονται με αποφάσεις της Επιτροπής. Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ