Σε καμπ στην Θεσσαλονίκη σε ώρες… Ρίο από Δευτέρα ο Χρήστος Κατραντζής

 

Σε ώρες Ρίο θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη από την Δευτέρα, ανάμεσά τους και ο θρακιώτης Χρήστος Κατραντζής.

Με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι προπονητές θέλουν να βάλουν σταδιακά τους κολυμβητές τους σε συνθήκες Βραζιλίας για να δουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός τους.

Έτσι, οι προπονήσεις στο καμπ θα πραγματοποιούνται μετά τις δώδεκα το μεσημέρι και μετά τις εννέα το βράδυ. Αν και οι ώρες Ρίο υπήρχαν έτσι και αλλιώς στα πλάνα των προπονητών, φαίνεται πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική αφού τις ίδιες ημέρες θα πραγματοποιείται στο Ποσειδώνιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων.

Σε παρόμοιες ώρες θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και οι τελικοί του ολυμπιακού κολυμβητικού τουρνουά προκειμένου να μεταδοθούν σε ώρες υψηλής τηλεθέασης σε ΗΠΑ και Ασία. Το καμπ θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου και θα πάρουν μέρος εκτός από τον Κατραντζή και οι Απόστολος Χρήστου, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Στέφανος Δημητριάδης, Οδυσσέας Μελαδίνης, Δημήτρης Κουλούρης,  Άννα Ντουντουντάκη και Νόρα Δράκου.