Με πρωταγωνιστή τον Σιώπη το εντυπωσιακό βίντεο για τα διαρκείας του Πανιωνίου (+video)!

 

Πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι και ευελπιστεί πως φέτος θα κάνει ανάλογα καλή πορεία. Ο λόγος για τον Πανιώνιο, οι άνθρωποι του οποίου σε κάθε ευκαιρία ζητούν τη στήριξη του κόσμου τους. 

Η ΠΑΕ, μάλιστα, έφτιαξε μέχρι και διαφημιστικό προκειμένου να προσελκύσει τον κόσμο να αγοράσει διαρκείας. Σε αυτό συμμετέχουν ο Εβρίτης αμυντικός μέσος Μανώλης Σιώπης και οι Ανσαριφάρντ και Κόρμπος, ενώ στην ανακοίνωση που το συνοδεύει τονίζεται πως η πώληση των διαρκείας πηγαίνει πολύ καλά.

Αναλυτικά: «Με ιδιαίτερα εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, από τα PUBLIC αλλά και μέσω της εφαρμογής της VIVA η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, υπενθυμίζει στους περσινούς κατόχους διαρκείας, πως διατηρούν το δικαίωμά τους για ανανέωση με την ίδια θέση και με έκπτωση 10% επί της φετινής τιμής μέχρι και τις 20 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Παράλληλα όλοι οι κάτοχοι διαρκείας, θα παραλαμβάνουν από την Δευτέρα 18 Ιουλίου και την εκπτωτική κάρτα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα της πόλης. Οσοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα την εκπτωτική τους κάρτα, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, καθημερινά από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους που ήδη έχουν προβεί σε ανανέωση ή αγορά εισιτηρίου διαρκείας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την έμπρακτη στήριξή τους, τόσο στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, όσο και στην διοίκηση της ΠΑΕ».