ΕΠΣ Θράκης: Ο Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου νέος προπονητής στον Ορφέα Ξυλαγανής

 

Και επίσημα ο νέος προπονητής του Ορφέα Ξυλαγανής είναι ο Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου. Όπως αναφέρει μάλιστα το rodopisports, η συμφωνία μεταξύ του Ορφέα και του τεχνικού έγινε πριν από μια εβδομάδα ωστόσο όλο αυτό το διάστημα ολοκληρώνονταν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο νέας τεχνικός του Ορφέα Ξυλαγανής αρχικά έκατσε στον πάγκο τουΟρφέα Κομοτηνής ενώ  αργότερα ήταν στο πλάι του Σίμου Νάντσου στην Γ’ Εθνική και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Στο Κόσμιο συνέχισε ως βοηθός προπονητή την περασμένη σεζόν μέχρι την απομάκρυνση του Σάββα Αϊβάζη. Από εκείνο το σημείο και μαζί με τον Σάκη Δανίδη ανέλαβαν το Κόσμιο σε μια δύσκολη περίοδο.

Η περσινή περίοδος ολοκληρώθηκε με την τον ίδιο να αναλαμβάνει ως τεχνικός του Ορφέα Στρύμης στα δύσκολα παιχνίδια των πλέι άουτ. θεωρείται πρόκληση και στην δική του καριέρα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ενός ισχτορικού σωματείου όπως είναι ο Ορφέας Ξυλαγανής.

Ο πρόεδρός Βαρνιτσιώτης ζήτησε από τον νέο τεχνικό η ομάδα να παίξει  ελκυστικό ποδόσφαιρο κερδίζοντας, συνάμα, και των θαυμασμό όλων. Κάτι ανάλογο πραγματοποιήθηκε και την περασμένη σεζόν με τα νεαρά πιτσιρίκια που είχε στο ρόστερ. Και γι’αυτό η συνεργασία μεταξύ Ορφέα Ξυλαγανής και των Ακαδημιών Λύκοι θα συνεχιστεί, καταλήγει το ρεπορτάζ του rodopisports.