Δύο μέρες νωρίτερα απο την Ξάνθη έφτασε στο Πράβετς ο Πλατανιάς με Ντίνα και Καρυπίδη

 

Στο Πράβετς βρίσκεται ήδη η αποστολή του Πλατανιά οπού θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις ίδιες εγκαταστάσεις οπού θα βρεθεί την Δευτέρα και η Ξάνθη, με τις δύο ομάδες όπως συνέβη και πέρσι να συγκατοικούν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Το πρώτο ραντεβού για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου δόθηκε στο γυμναστήριο, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με βάρη, ενώ το πρωινό σκέλος της προπόνησης ολοκληρώθηκε με τρέξιμο στο γήπεδο. Ενώ στην απογευματινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, με στόχο την πίεση όταν χάνεται η μπάλα.

Στην αποστολή που βρίσκεται στην Βουλγαρία ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Γιώργος Παράσχος και ο Κομοτηναίος βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης συμπεριέλαβαν 26 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Μενδρινός, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Ζίκο, Ηλιάδης, Ντίντακ, Γιακουμάκης, Κάργας, Καρυπίδης, Μανούσος, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Πριντέτα, Ντιλαβέρ, Κασωτάκης, Λαμπίρης, Γουνδουλάκης, Τσουράκης, Σωτηρίου, Ντίνας, Μουνάφο, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος.

Όπως διαπιστώσατε στην λίστα βρίσκεται ο Κομοτηναίος μέσος της ομάδας Θανάσης Ντίνας και ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Χρήστος Καρυπίδης. Για την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 18:30 είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό για τον Πλατανιά απέναντι στην Πιρίν στο “Rakovski Stadium” στη Σόφια, αντίπαλο η οποία θα είναι η ίδια και για την Ξάνθη στο πρώτο της τέστ επί Βουλγάρικου εδάφους στο ίδιο γήπεδο. Ενω θυμίζουμε πως στις 28 Ιουλίου Πλατανιάς και Ξάνθη θα τεθούν αντιμέτωπες στο τελευταίο φιλικό και των δύο επί Βουλγάρικου εδάφους.