«Αγνοεί» την Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΤΑΑ η ιστοσελίδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Δεν πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου λόγω έλλειψης απαρτίας, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, η Γενική Συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΤΑΑ Πετοσφαίρισης.

Επισήμως η νέα διοίκηση αναμένεται να διοριστεί το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως των παρόντων μελών η Γενική Συνέλευση. Ωστόσο αίσθηση προκαλεί ότι η πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση ΔΕΝ έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μπορεί να εγείρει προβλήματα για την νομιμότητα της σύγκλισής της, ειδικά εάν δεν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες από τον νόμο χρονικές διαδικασίες σε σχέση με την δημοσιοποίηση της σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης (η οποία δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο).

Η παράλειψη πάντως της  δημοσιοποίησης της πρόσκλησης Γενικής Συνέλευσης από την επίσημη ιστοσελίδα του ΜΓΣ Εθνικός είναι σημαντική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν στο μεταξύ υπάρξει νεώτερες αναρτήσεις με δραστηριότητες του συλλόγου.

Ωστόσο μπορεί να μην ενέχει καμία σκοπιμότητα, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και στην σελίδα με την διοίκηση του Εθνικού ΔΕΝ έχει υπάρξει ανανέωση παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πάνω από μήνας από τις εκλογές.

Το αποτέλεσμα είναι η ιστοσελίδα του ΜΓΣ Εθνικός να εμφανίζει ακόμα ως πρόεδρο τον Γρηγόρη Καραπιπέρη και την παλιά του διοίκηση και όχι τον Αυγερινό Μεσινέζη και την καινούρια.