Μεγάλες οφειλές από τον ΑΟΟ αποκαλύπτει ο Ριζόπουλος μετά τη μεταγραφή στον Ηραλή

 

Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή αλλά και τους στόχους και τις φιλοδοξίες του για τη νέα χρονιά μίλησε στον Arena ο Δημήτρης Ριζόπουλος.

Με δηλώσεις του στον Arena FM ο 32χρονος ακραίος του «γηραιού» αναφερόμενος στην μεταγραφή του στον Ηρακλή και την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη τόνισε: «Καταρχάς η απόφαση για μένα ήταν εύκολη, κατά δεύτερον, η πρόταση μου φέρνει χαρά και ικανοποίηση που θα αγωνίζομαι με την φανέλα του Ηρακλή. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και από τη στιγμή που διοίκηση και προπονητής έδειξαν από την αρχή το ενδιαφέρον τους, ήταν πιο εύκολο για μένα να πω το “ναι”».

Συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κ. Ορφανό που έδειξαν εμπιστοσύνη σε εμένα. Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να καταφέρει τους στόχους της. Από την μεριά μου βλέπω μια σοβαρή διοίκηση που κάνει σωστές κινήσεις ώστε να τραβήξει τον κόσμο, ενώ με αυτές τις κινήσεις που κάνει, ο κάθε αθλητής θα πει το “ναι” πιο εύκολα».

Μιλώντας για τον κόσμο του Ηρακλή ο Θεσσαλονικιός ακραίος υπογράμμισε:  «Ο κόσμος ξέρουμε ότι είναι ο 7ος  παίκτης της ομάδας, τους θέλουμε δίπλα μας και την φετινή σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια και το στήριγμα τους θα καταφέρουμε τα καλύτερα για τον Ηρακλή».

Για την παρουσία του Ηρακλή τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Ριζόπουλος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Ο Ηρακλής όλα τα χρόνια ήταν πρωταγωνιστής και πρέπει να παραμείνει πρωταγωνιστής. Θέλουμε στην Volley league να βλέπουμε σοβαρές διοικήσεις και αυτή του Ηρακλή, δείχνει σοβαρή και ώριμη».

Τέλος σχολιάζοντας την πρώην του ομάδα και τα όσα έζησε στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας ανέφερε: «Η Ορεστιάδα είναι μια ομάδα που ο κόσμος είναι δίπλα της, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα είναι τα χρέη, οπότε η αποχώρηση μου ήταν καθαρά για οικονομικούς λόγους. Μου οφείλουν αρκετά χρήματα οπότε θεωρούσα δεδομένη την αποχώρηση μου. Εγώ είμαι επαγγελματίας, παίζω βόλεϊ, αγαπάω την ομάδα μου και θέλω οι συνθήκες στις οποίες εργάζομαι να είναι ιδανικές για το πρόσωπο μου».