ΕΠΣ Έβρου: Και τη νέα χρονιά στον Ορέστη Ορεστιάδας ο Χρήστος Πετρόπουλος!

 

Την ανανέωση της συνεργασίας της με έναν εκ των αρχηγών της ομάδας ανακοίνωσε η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας, με τον Χρήστο Πετρόπουλο να παραμένει στον Ορέστη για ακόμη μια χρονιά, μετά την επιστροφή του το 2014 μετά το πέρασμα του απο Οινόη, ΑΕ Διδυμοτείχου και Ρίζια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της Ομάδας παραμένει για να βοηθήσει στην επίτευξη των φετινών της στόχων. Πρόκειται για το Χρήστο Πετρόπουλο, στυλοβάτη της άμυνας και έναν από τους αρχηγούς της.
Ο Χρήστος Πετρόπουλος είναι γέννημα θρέμμα του Ορέστη, αφού σ΄αυτόν ανδρώθηκε  μέσω των παιδικών τμημάτων της Ακαδημίας (και μάλιστα δις πρωταθλητής Έβρου με την παιδική ομάδα το 2003 και το 2004) και επανήλθε ώριμος και έμπειρος στην ανδρική του ομάδα το 2014 αφού εν τω μεταξύ αγωνίστηκε στην Ένωση Οινόης, στην Α.Ε. Διδ/χου, στην Π.Α.Ε. Ριζίων και στον Ατρόμητο Ασπρονερίου.
Ξεχωρίζει για το αγωνιστικό του πάθος, για το αθλητικό του ήθος, για την αυταπάρνηση με την οποία αγωνίζεται αλλά και για την μεγάλη του αγάπη προς την ομάδα, για την οποία ματώνει : τον Ορέστη.
Να τον ευχαριστήσουμε για την ανανέωση της παραμονής του και να του ευχηθούμε να παραμείνει υγιής  ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις ποδοσφαιρικές του υπηρεσίες.