Στις 18:30 το απόγευμα στο ΔΑΚ Ξάνθης το σπουδαίο φιλικό για την μικρή Μαρία μεταξύ της Region και ομάδας επώνυμων φίλων

 

Ένας είναι ο προορισμός για όλους τους Ξανθιώτες το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου, και αυτός δεν είναι άλλος απο το ΔΑΚ(Ασπίδα) Ξάνθης οπού στις 18:30 είναι προγραμματισμένη να δοθεί η σέντρα στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί μεταξύ επώνυμων και ανώνυμων φίλων της μικρής Μαρίας και της πρωταθλήτριας Ελλάδας μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup.

Η μόλις 3 ετών Μαρία έχει κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο, με την πρώτη επέμβαση δυστυχώς να μην φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και έτσι θα πρέπει να χειρουργηθεί εκ νέου. Με την διεξαγωγή αυτού του φιλικού που γίνεται για ιερό σκοπό έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για να μπορέσει η μικρή Μαρία να χειρουργηθεί εκ  νέου και με τις ευχές όλων να πάνε όλα καλά αυτή την φορά.

Είναι πραγματικά αξιέπαινη και συνάμα συγκινητική η προσπάθεια που έχουν καταβάλει εκατοντάδες άνθρωποι όπως φυσικά και η ανταπόκριση χιλιάδες ανθρώπων σε αυτήν μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται απο επώνυμους και μη ώστε αυτό το μικρό αγγελούδι να έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει και να σκορπά με το χαμόγελο της την ευτυχία στους δικούς της ανθρώπους.

eisitirio gia mikri mariaΗ ανταπόκριση της ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο Region’s Cup αλλά και η ανταπόκριση πλήθους κόσμου, βετεράνων ποδοσφαιριστών, εν ενεργεία ποδοσφαιριστών όπως φυσικά και της ΠΑΕ Ξάνθη, αλλά και το πιο σημαντικό απλού κόσμου που ρωτούσε πως μπορεί να βοηθήσει. Ενώ άξια συγχαρητηρίων είναι και η ΕΠΣ Ξάνθης για την εθελοντική της προσπάθεια αυτό το φιλικό να γίνει όσο πιο οργανωμένα γίνεται αλλά κάνοντας και ένα μεγάλο αγώνα ώστε όσο πιο πολύς κόσμος να συμβάλει σε αυτό τον μεγάλο αγώνα, τον αγώνα ζωής της μικρής Μαρίας.

Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία που πήραν οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην ομάδα “Φίλοι της Μαρίας” να αγοράσουν την κάθε φανέλα στην τιμή των 10 ευρώ, μια πραγματικά γενναιόδωρη και άξια αναφοράς κίνηση. Ενώ θα  πουληθούν και κάποιες άλλες φανέλες ποδοσφαιριστών.

Να τονίσουμε πως μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 18:30 θα μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια του αγώνα απο τα σημεία προπώλησης στην πόλη της Ξάνθης και να συνεισφέρετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και αγγίξει τους πάντες στην Ξάνθη αλλά και όχι μόνο. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο μαχητής της ζωής και παράδειγμα για όλους για τον χαρακτήρα του, Γιώργος Καμαράκης.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια μπορεί να και αξίζει να συνεισφέρει ο καθένας πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο, άλλωστε το εισιτήριο κοστίζει μόλις 1 ευρώ, βοηθώντας έτσι την οικογένεια της μικρής Μαρίας. Είμαστε εκεί για την Μαρία !!!

Εισιτήρια προπωλούνται στα παρακάτω σημεία:

Γραφεία ΕΠΣ Ξάνθης
Βιβλιοπωλείο Πυργελή
Λαογραφικό Μουσείο
Αφισόραμα
Πρατήριο Άρτου Κίτρινος Φούρνος
Σούπερ Μάρκετ Μπόγλου (Εύμοιρο)
Πολιτιστικός Σύλλογος Βάτραχοι

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Λάκη Παπαδόπουλου