Θετική ανταπόκριση Γκιρτζίκη στην πρόταση Πανόπουλου για το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας στη Super League

 

Θετικά φέρεται να απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης στην πρόταση των 12 μικρομεσαίων ΠΑΕ υπό την Ξάνθη και τον Χρ. Πανόπουλο για να εφαρμοστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης.

Ο τελευταίος συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Γκιρτζίκη συνοδευόμενος από τον ανριπρόεδρο της ΠΑΕ Ξάνθη Γ. Στράτο αλλά και τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Μποροβήλο, παρόντος και του Γ. Οικονομάκη. Μετά τη συνάντηση ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα 14/7/2016, και ώρα 14:00 ο υποφαινόμενος, ο κος Γ. Μποροβήλος, ο κος Γ. Οικονομάκης, ο κος Γ. Στράτος, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κο Γ. Γκιρτζίκη, μετά από υπόδειξη της UEFA και συγκεκριμένα του Γενικού Γραμματέα αυτής κου Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ώστε την πρόταση που  κάναμε προς την UEFA «να ακολουθήσουμε και εδώ στην Ελλάδα το Ισπανικό μοντέλο» να την μεταφέρουμε στον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

Την πρότασή μας αυτή τη μεταφέραμε στον Κο Γ. Γκιρτζίκη, ο οποίος κατανοώντας ότι οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να αλλάξουμε το περιβάλλον της διαιτησίας, μας απάντησε ότι είναι απόλυτα θετικός σε αυτή μας την πρόταση, αλλά επειδή είναι η δεύτερη εξαίρεση που θα κάνει η UEFA στην Ευρώπη, θα έρθει,  τις επόμενες ώρες, ημέρες,  σε επαφή με  τον Κο Θεοδωρίδη, προκειμένου να πάρει τη συναίνεσή του για να προχωρήσει και να εφαρμοστεί αυτό το νέο μοντέλο».