Τα αποτελέσματα στο τουρνουά πινγκ πονγκ βετεράνων της Σαμοθράκης

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο πανελλήνιο φιλικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο νησί της  Σαμοθράκης, που διοργάνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μαζί με τους Βετεράνους Αλεξανδρούπολης και τον Δήμο Σαμοθράκης.

Δεκαοκτώ «έφηβοι» εραστές της μικρής ρακέτας, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Δράμα και φυσικά την Αλεξανδρούπολη  έδωσαν  το παρών και τίμησαν την διοργάνωση με την συμμετοχή τους. Οι αγώνες έγιναν στο γυμναστήριο του Λυκείου Σαμοθράκης.

Στο αγωνιστικό μέρος την παράσταση έκλεψε ο Νίκος Δούης (Αθήνα) που κέρδισε το ατομικό και το διπλό με παρτενέρ τον Πέτρο Δαλάτση (Αλεξανδρούπολη). Στο ατομικό στην δεύτερη θέση ο Περικλής Σταυρόπουλος (Καβάλα) ενώ στην τρίτη θέση ο Φάνης Γιουρετζίδης (Δράμα).

Στο διπλό και δεύτερη θέση πάλι για τον Περικλή Σταυρόπουλο μαζί με τον Γιάννη Κιομουρτζή  (Αλεξανδρούπολη), ενώ στην τρίτη θέση οι Φάνης Γιουρετζίδης και Κωνσταντίνος Πετρίδης (Καβάλα).

Τις απονομές έκανε ο έφορος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Δημήτριος Κυραδενίδης, όπου έδωσε και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος Βετεράνων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εώργιος Καραμπεάζης  και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σαμοθράκης κ. Παππάς, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες για την συμμετοχή τους και ευχήθηκε  αυτό το τουρνουά να καθιερωθεί κάθε χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν και μαγεύτηκαν από την φυσική ομορφιά του νησιού και γεύτηκαν το φημισμένο κατσικάκι Σαμοθράκης σε γνωστές ταβέρνες του νησιού, όπου το κέφι και διάθεση ανέβηκαν με τον Πέτρο Δαλάτση να δίνει ρεσιτάλ με το μπαγλαμαδάκι και το τραγούδι του.

Έτσι έκλεισε το τουρνουά με τις καλύτερες εντυπώσεις και έδωσαν όλοι ραντεβού για το επόμενο που θα γίνει στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης.