Στην Κομοτηνή ο κορυφαίος διεθνής σκοπιανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Πέρο Άντιτς!

 

Στην Κομοτηνή βρέθηκε χθες ο αθλητής της Φενέρμπαχτσε Πέρο Άντιτς, στα πλαίσια των διακοπών των οποίων κάνει. Σε μαγαζί της πόλης τον βρήκαν ο αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής Κώστας Τερζίδης, μαζί με παλαίμαχους αθλητές της ομάδας της Κομοτηνής.

Αν υπήρχε η δυνατότητα για ξένους και κοινοτικούς παίκτες στην Γ΄ Εθνική, τότε… σίγουρα θα τον “έψηναν” να αφήσει τη Φενέρ και να έρθει στην ομάδα τους. Tο σίγουρο πάντως είναι πως η βραδιά είχε πολύ συζήτηση για μπάσκετ.

Άλλωστε οι εμπειρίες του σκοπιανού παίκτη είναι πολλές, καθώς ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού όταν αυτή έκανε την επική ανατροπή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατέκτησε την Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έχει αγωνιστεί και στο NBA.

Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος σίγουρα θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του, όμως σε λίγο καιρό ο Άντιτς θα βρίσκεται και πάλι στην Κωνσταντινούπολη για να ακολουθήσει τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πάντως, εμπειρία από ΑΕΚ έχει, όχι βέβαια αυτήν της Κομοτηνής αλλά της Αθήνας, της οποίας ήταν μέλος για τέσσερα χρόνια στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.