Έκτακτη Γενική Συνέλευση από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τον ορισμό νέας διοίκησης στο ΤΑΑ

 

Την σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης προγραμματίζει ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για το προσεχές Σαββατοκύριακο για να προχωρήσει στον ορισμό νέας διοίκησης στο ΤΑΑ, μετά και την παραίτηση της διοίκησης Γεωργιάδη.

Κάποιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στη νέα διοίκηση που θα προταθεί, περίπου τα μισά μέλη θα ανήκουν στην… παλιά, σε αυτήν που παραιτήθηκε δηλαδή!!! Είναι τα ίδια μέλη που σύμφωνα με πληροφορίες τρέχουν αυτήν την περίοδο τα θέματα του συλλόγου, επιδιώκοντας σε συνεργασία με τον Σάκη Μουστακίδη να φέρουν στον σύλλογο κατά βάση νεαρούς παίκτες από τις ομάδες της περιοχής, σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια βάση πάνω στην οποία θα προστεθούν ξένοι παίκτες για να βγει ανταγωνιστικό σύνολο.

Τα ίδια αυτά άτομα τρέχουν και για τους διακανονισμούς με τους παίκτες της περσινής σεζόν, ώστε να βάλουν τις υπογραφές τους και να μπορέσουν να πάρουν αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν, με τους σχετικούς φακέλους να εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ την προσεχή κιόλας εβδομάδα. Για την έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου καλούνται το Σαββάτο 16 Ιουλίου και ώρα 10:00 στο ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εναλλακτικά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουλίου στις 19:00 στον ίδιο χώρο.