Με Διαμαντίδη τη νέα σεζόν οι πράσινοι του Έβρου! Ανακοινώθηκε η πρώτη φετινή μεταγραφή του ΑΟ Ορεστιάδας…

 

Με την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής του φρόντισε να απαντήσει ο ΑΟ Ορεστιάδας στο θέμα του Γκούσταφσον και την απαγόρευση μεταγραφών από την CEV.

Η απαγόρευση αυτή υποστηρίζουν από τον σύλλογο ότι δεν είναι απαγόρευση αλλά ενημέρωση, σε κάθε περίπτωση όμως ισχύει για ξένους παίκτες και όχι για Έλληνες οι κάρτες των οποίων δεν παιρνούν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία παρά μόνο από την ΕΟΠΕ.

Έτσι,η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας φρόντισε να προχωρήσει κανονικά στον μεταγραφικό της σχεδιασμό και ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο ακραίο Βαγγέλη Διαμαντίδη, ο οποίος και επιστρέφει στους «πράσινους» για τρίτη φορά στην καριέρα του (αγωνίστηκε στον ΑΟΟ για πρώτη φορά το 2008-09, εν συνεχεία πήγε σε Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΜΕΝΤ και Νέστωρ Θεσσαλονίκης για να ξαναγυρίσει στον Έβρο την περίοδο 2013-2015).

Μάλιστα φρόντισε να αναρτήσει την συγκεκριμένη είδηση στην ιστοσελίδα του ΑΟΟ, θέλοντας παράλληλα να δείξει ότι προφανώς η απόφαση της CEV μπορεί να… «μπλόκαρε» (προσωρινά) τις μεταγραφές ξένων παικτών μέχρι να πληρωθεί ο Φρέντρικ Γκούσταφσον, όχι όμως και των Ελλήνων αθλητών. Η ανακοίνωση που συνοδεύεται και από την φωτογραφία του photo astro, αναφέρει τα εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καλωσορίζει με μεγάλη τιμή τον δικό μας εξαίρετο ακραίο παίκτη Βαγγέλη Διαμαντίδη. Μετά από από ένα χρόνο απουσίας, ο άσσος του γηπέδου επιστρέφει στη γενέτειρά του υποσχόμενος έναν «καυτό χειμώνα» γεμάτο νίκες για την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας».