A2 Aνδρών: Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Άθλου Ορεστιάδας μετά την άνοδο!

 

Η αλλαγή κατηγορίας έφερε και αλλαγή προπονητή στον Άθλο. Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για την άνοδο στην Α2 Ανδρών, η ομάδα της Ορεστιάδας με δυο σχεδόν ταυτόχρονες ανακοινώσεις έλυσε την συνεργασίας της και ευχαρίστησε τον Κώστα Ντινούδη για την μέχρι τώρα συμβολή του, ενώ προχώρησε στην ανακοίνωση του Γιώργου Πασαλίδη ως νέου τεχνικού.

Ο Γιώργος Πασαλίδης έχοντας διατελέσει προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας στην Α1 και στην Α2 Κατηγορία, αλλά και στις ακαδημίες των «πράσινων» (όπου ήταν μέχρι σήμερα). Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Άθλου και με την εμπειρία και τις παραστάσεις που διαθέτει καλείται να οδηγήσει την ομάδα του Έβρου στις επιτυχίες.

Η ανακοίνωση του Άθλου για τη λύση συνεργασίας με τον Κώστα Ντινούδη:

«Ο Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει ότι λύθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον προπονητή Ντινούδη Κων/νο.  Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας  ευχαριστεί τον κο Ντινούδη Κων/νο για την έως τώρα πολύτιμη  συμβολή του στην πορεία του Άθλου Ορεστιάδας και του εύχεται καλή συνέχεια  στην σταδιοδρομία του».

Η ανακοίνωση του Άθλου για την πρόσληψη του Γιώργου Πασαλίδη:

«Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας  για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2016 2017 με τον έμπειρο προπονητή Πασαλίδη Γεώργιο παλιό αθλητή του βόλεϊ ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής για πολλά έτη στην Α1 και Α2 εθνική κατηγορία ανδρών και πολυνίκης προπονητής σε πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων και παίδων,  ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας στην Α2 εθνική κατηγορία. Τον καλωσορίζουμε  στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας».