Με 17 Κομοτηναίους κολυμβητές και κολυμβήτριες η ΝΕΡΟ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

 

Συνολικά 17 Κομοτηναίοι Κολυμβητές και Κολυμβήτριες κλείνουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς λαμβάνοντας μέρος στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.).

Η πρώτη αποστολή αποτελείται από έξι κολυμβητές και κολυμβήτριες (Βασιλική Ψαλτη, Σεβαστη Σαπρανιδου, Αθανασία Κουτσουμπα, Χριστινα Τσιπλάκη, Δημητρης Βαρσαμιδης και Φίλιππος Θεοφιλοπουλος) και αναχώρησε ήδη την Τετάρτη 13/7/2016 για την πόλη του Βόλου όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ και Β΄ από 14 έως και 17/7/2016.

Για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων –Νεανίδων, το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως και την περσινή χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης το διάστημα 21-24/7/2016. Εκεί θα πάρουν μέρος 11 κολυμβητές και κολυμβήτριες της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης (Ιωάννα Πουλιου, Σοφια Ουρειλιδου,Παρασκευη Κάλτσου, Στέλιος Κοτζαμπάσης, Αντώνης Κουτσούμπας,Αντώνης Κουτσούμπας, Γιώργος Γυφτόπουλος, Δημήτρης Πελτέκης,Κορίνα Παιδαράκη, Κωστής Κοτζαμπάσης και Απόστολος Μαρέτης).