Ο Χατζηνικολάου παίρνει στην Κρήτη και τον Τσικάκη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Την πρόσληψη του εβρίτη Αντώνη Τσικάκη ως γυμναστή της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη, στην οποία προπονητής έχει αναλάβει ο πρώην του Πανθρακικού Γιάννης Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης.

Ο Τσικάκης έχει αγωνιστεί σαν παίκτης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Ροδόπη (φωτό από την περσινή του βράβευση), ομάδες όπου έχει εργαστεί και ως γυμναστής.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τον Τσικάκη αναφέρει:

«Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή Αντώνη Τσικάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση της 1ης ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Αντώνης Τσικάκης δήλωσε: “Είναι μεγάλη μου τιμή που θα εργαστώ στον Εργοτέλη. Ευχαριστώ τον κ. Βρέντζο και τον κ. Χατζηνικολάου που με επέλεξαν ως προπονητή φυσικής κατάστασης. Με καθημερινή προσπάθεια και σκληρή δουλειά θα κάνουμε το καλύτερο για να επιστρέψει ο Εργοτέλης στην Super League!”.

Ο Αντώνης Τσικάκης είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση των αθλητών ποδοσφαίρου. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στον ΠΑΟ Κοσμίου, ενώ αργότερα εργάστηκε ως γυμναστής και στις δυο αυτές ομάδες».