ΕΣΠΕΘΡ: Μία εβδομάδα προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχών στο Μπιτς Βόλεϊ Juniors Regional

 

Οι τελικοί των πρωταθλημάτων Μπιτς Βόλεϊ Juniors Regional 2016 της Α’ Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, θα διεξαχθούν οριστικά στην έδρα της Ένωσής (Αλεξανδρούπολη), όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS.

Οι τελικοί για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων (Κ16) θα γίνουν το διήμερο 23 και 24 Ιουλίου 2016, για δε την κατηγορία Εφήβων – Nεανίδων (Κ19)  το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου 2016.

Επειδή έχει παρατηρηθεί τα προηγούμενα χρόνια, μικρή έως ελάχιστη συμμετοχή στα πρωταθλήματα της κατηγορίας Εφήβων – Nεανίδων (Κ19), εφόσον οι συμμετοχές που κατατεθούν φέτος, είναι λιγότερες από τις έξι (6), τόσο στους Εφήβους, όσο και στις Νεάνιδες, τότε και η κατηγορία Εφήβων – Nεανίδων (Κ19) θα διεξαχθεί το διήμερο 23 και 24 Ιουλίου 2016 μασί με αυτήν τον Παίδων – Κορασίδων.

Για το σκοπό αυτό, η ΕΣΠΕΘΡ ανακοίνωσε ότι ορίζει ως τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και στις δύο κατηγορίες (Κ16 & Κ19) το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2016.

Η ακριβής ώρα έναρξης καθώς και η τοποθεσία των αγώνων, θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, αφού αξιολογηθούν οι δύο προτάσεις συνδιοργάνωσης που έχουν κατατεθεί στην Ένωση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι και όσες ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται. (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2016), και δηλώσουν συμμετοχή (Δήλωση συμμετοχής ομάδας) μέχρι την αναφερόμενη πιο πάνω ημερομηνία, είτε με e-mail (epesthr1@otenet.gr), είτε με fax (2551034030), είτε με κατάθεση προσωπικά στα γραφεία της Ένωσης.

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά (Αίτηση εγγραφής/ανανέωσης, Υπεύθυνη δήλωση, Παράβολο συμμετοχής), μπορούν να προσκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι, έως την έναρξη της τεχνικής σύσκεψης κάθε τουρνουά, μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.