ΕΠΣ Θράκης: Οι ευχαριστίες και τα sos του Φώτη Κωνσταντινίδη για το μέλλον του Αστέρα Αιγείρου

 

Μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί λύση στον Αστέρα Αιγείρου ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί ως σωματεία έκανε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Φώτης Κωνσταντινίδης, που μέσω της συγκεκριμένης ομάδας έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι στην προπονητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον «τοίχο» του συλλόγου στο facebook από τον Φώτη Κωνσταντινίδη.

«Μέχρι σήμερα δεν πήρα θέση για τα διοικητικά τεκταινόμενα της ομάδας και περίμενα να δοθεί ένα αίσιο τέλος για να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα σεζόν
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.. δυστυχώς ο πρόεδρος και ο συνεργάτης του έχουν μείνει μόνοι τους να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα δύσκολο έργο, καταβάλλοντας πολλές φορές υπεράνθρωπες προσπάθειες!!
Αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους καθώς μου πρόσφεραν πράγματα πολλές φορές πάνω από τις δυνατότητες τους και με αυτόν τον τρόπο συνέβαλαν στην καταπληκτική πορεία της ομάδας.
Νιώθω την ανάγκη να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκαν και αισθάνομαι περήφανος για όλους τους παίχτες που είχα την τιμή και την χαρά να δουλέψω μαζί τους.
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και μακάρι να βρεθεί σύντομα λύση σε αυτο το ιστορικό για το νομό σωματείο του ΑΣΤΕΡΑ ΑΙΓΕΙΡΟΥ»