Σχεδόν 60.000 ευρώ για μια περίφραξη γηπέδου από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης!!!

 

Το ποσό των 58.651 ευρώ θα διαθέσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης για την κατασκευή περίφραξης στο γήπεδο του Ποντιακού, στον οικισμό της Παλαγίας. Ναι, διαβάσατε καλά. Πενήντα οκτώ χιλιάδες εξακόσια πενήντα ένα ευρώ, για να το έχουμε και ολογράφως!

Τζάμπα πράγματα, ούτε καν εξήντα χιλιάρικα για να μπουν συρματοπλέγματα γύρω γύρω από το γήπεδο. Όπως σχολιάζει και το alexpoli, «θα πρόκειται για φράχτη σούπερ λουξ, αφού τέτοιου ύψους ποσά δεν συναντούμε συχνά για την κατασκευή μίας απλής και … ταπεινής περίφραξης».

Μπορεί ενδεχομένως το σύρμα να είναι από χρυσάφι και να έχει επάνω του και διαμάντια, κανείς δεν ξέρει.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ήδη τρέχει ανοιχτός πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18-7-2016 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχιακό κατάστημα, στο 2ο όροφο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Μέσω αυτού θα γίνει η ανάθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων, κ.λπ.) από την έδρα της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, στην οδό Λεωφ. Δημοκρατίας 306, μέχρι τις 15-7-2016. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2551064271.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και πάλι λέει το alexpoli, «το θέμα αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός της δημοτικής αρχής, καθώς δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, έχουν εκφράσει “off the record” επιφυλάξεις για το ποσό αυτό, θεωρώντας ότι θα μπορούσε να γίνει η περίφραξη και πιο οικονομικά».

Το θέμα απασχόλησε το πρωί και την ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum fm με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χρήστο Γερακόπουλο να δηλώνει ότι αυτές είναι οι τιμές του υπουργείου και αυτές είναι που ανάγκασαν το Δήμο Αλεξανδρούπολης να δώσει αυτή την τιμή για το συγκεκριμένο έργο…