Γ’ Εθνική: Τουλάχιστον έξι ματς πρωταθλήματος της Δόξας Προσκυνητών στο ΔΑΚ Κομοτηνής

 

Τουλάχιστον έξι από τα παιχνίδια της Δόξας Προσκυνητών από το ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αυτήν την πληροφορία διαρρέουν από την πλευρά των πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης, με δεδομένο ότι ως ομάδα χωριού οι Πορσκυνητές δεν έχουν παραδοσιακούς οπαδούς ούτε βάση φιλάθλων, αλλά και με γνώμονα ότι τα εμπορικά παιχνίδια καλό θα ήταν να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο και να φέρουν και πιο πολλά χρήματα στα ταμεία του συλλογου.

Το προηγούμενο διάστημα είχε φημολογηθεί μια κόντρα ανάμεσα στις διοικήσεις των Προσκυνητών και του Πανθρακικού στον οποίον έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Κομοτηνής η χρήση του ΔΑΚ, με εξαιρετικά μεγάλα ποσά να ζητούνται για να δοθεί το γήπεδο ως έδρα και στους Προσκυνητές. Κανείς δεν ξέρει που σταματά η αλήθεια και που αρχίζει το ψέμα, πάντως από τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης δηλώνουν ότι το δικό τους γήπεδο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ματς Γ’ Εθνικής, έχουν την εναλλακτική του γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό αλλά δεδομένα θα αξιοποιήσουν σε έξι τουλάχιστον ματς και το ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο λόγος για τα εμπορικά παιχνίδια απέναντι στον ΑΟ Καβάλας, την Δόξα Δράμας, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Νέστο Χρυσούπολης, την ΑΠΕ Λαγκαδά και φυσικά τον γείτονα Ορφέα Ξάνθης. Σε αυτά τα ματς εκτιμάται ότι ο αριθμός των θεατών θα είναι τετραψήφιος και άρα το ΔΑΚ Κομοτηνής αποτελεί μονόδρομο για να τα φιλοξενήσει. Για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος υπάρχουν ακόμη επαφές, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις κληρώσεις και τα προγράμματα τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στην Football League όπου θα λάβει μέρος ο Πανθρακικός, αν και όποτε φυσικά γίνουν.