Γ’ Εθνική: Στον ΓΑΣ από τον Αίαντα Κομοτηνής ο Παναγιώτης Σαββίδης

 

Στη μεταγραφή ενός νεαρού και ταλαντούχου παίκτη προχώρησαν στον ΓΑΣ Κομοτηνή, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Αίαντα Κομοτηνή για τη μετακίνηση του Παναγιώτη Σαββίδη από τη μία ομάδα της Κομοτηνής στην άλλη.

Ο 17χρονος νεαρός γκάρντ αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Κομοτηνής τόσο στο εφηβικό πρωτάθλημα, όσο και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ στόχος του ΓΑΣ είναι η αξιοπόιηση των ταλαντούχων αθλητών της πόλης και η προώθηση τους στο αντρικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή για την απόκτηση του Παναγιώτη Σαββίδη:

Τον ταλαντούχο έφηβο Παναγιώτη Σαββίδη από τον Αίαντα Κομοτηνής, απέκτησε η ομάδα μας.

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο σύλλογός μας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Παναγιώτη  Σαββίδη από τον Αίαντα Κομοτηνής. Ο αθλητής είναι γεννημένος το 1999 και θα ενισχύσει την προσπάθεια του εφηβικού αλλά και του αντρικού μας τμήματος, καθώς θεωρείται πολλά υποσχόμενος παίκτης. Ο Σαββίδης με ύψος 1,88 αγωνίζεται στη θέση του point guard και μαζί με τα υπόλοιπους αξιόλογους αθλητές του εφηβικού μας θα  αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας καθώς ένας από τους στόχος του συλλόγου είναι η αξιοποίηση των ταλαντούχων παιδιών της πόλης και η προώθησή τους στο αντρικό τμήμα.

Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ευχαριστεί τον Αίαντα και ύστερα από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των ανθρώπων των δυο σωματείων ευελπιστεί ότι με την μετακίνηση αυτή ξεκίνησε μια αμοιβαία συνεργασία.