Ξέσπασε «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής για τα μάτια του

 

Ένα μηνά μετά την αποτυχία των συνομιλιών για συνένωση ανάμεσα σε ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής και μετά τις ανακοινώσεις για το ποιος φταίει για το ναυάγιο στις συνομιλίες (θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής ΕΔΩ και του ΓΑΣ Κομοτηνή ΕΔΩ) η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται πως δεν έχει σβήσει.

Αιτία για τη νέα αντιπαράθεση είναι η αρνητική απάντηση από τους διοικούντες της ΑΕ Κομοτηνής προς τον ΓΑΣ, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε ήθελε να αποκτήσει με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο τον Θανάση Μπορμπίδη, θέλοντας όπως αναφέρουν μετά την έλευση του Παναγιώτη Σαββίδη να παρουσιάσουν μία ανταγωνιστική ομάδα στο εφηβικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή:

Επίσημη πρόταση του ΓΑΣ στην ΑΕΚ για τον δανεισμό του Θανάση Μπορμπίδη.
Η διοίκηση της ομάδας μας, έκανε πρόταση στο φίλο σωματείο της ΑΕΚ για τον δανεισμό ενός χρόνου του έφηβου Θανάση Μπορμπίδη. Μετά την έλευση (από τον Αίαντα) του Παναγιώτη Σαββίδη, θα ήταν ευκαιρία για την πόλη μας να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό εφηβικό στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Δυστυχώς όμως υπήρξε η αρνητική απάντηση από τους διοικούντες της ΑΕΚ.

Στην ΑΕ Κομοτηνής δεν άφησαν ασχολίαστη την ανακοίνωση και απάντησαν λέγοντας πως η επίσημη πρόταση στην οποία αναφέρεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν ένα τηλεφώνημα, στο οποίο αφού βγήκε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι η ΑΕ Κομοτηνής δεν θα κατεβάσει εφηβική ομάδα ζητήθηκε να δoθεί με υποσχετική ο Θανάσης Μπορμπίδης. Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο αθλητής θα είναι στην πρώτη προπόνηση του ανδρικού τμήματος, ενώ και ο ίδιος ο αθλητής επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕ Κομοτηνής.

Αναλυτικ’α η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

Για την αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων και για την αποκατάσταση της αλήθειας, χωρίς φυσικά να επιθυμούμε να μπούμε σε δημόσια αντιπαράθεση με το φίλο σωματείο της πόλης Γ.Α.Σ, άλλα κυρίως για να διασφαλίσουμε την αλήθεια, θέλουμε να τονίσουμε πως όλοι οφείλουμε να είμαστε πιο προσεχτικοί όταν αναφερόμαστε για ανήλικους αθλητές.

Η επίσημη πρόταση, στην οποία αναφέρεται η ανακοίνωση του ΓΑΣ, ήταν ένα τηλεφώνημα στο οποίο, αφού βγήκε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι δεν θα κατεβάσουμε εφηβικό στο πρωτάθλημα (!!) μας ζητήθηκε να δώσουμε με υποσχετική τον αθλητή Θανάση Μπορμπίδη. Αφενός εφηβικό τμήμα θα κατέβει κανονικά καθώς πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και οι προπονητές των μικρών ηλικιακά τμημάτων και αφετέρου στις 29 του Αυγούστου ο συγκεκριμένος αθλητής θα είναι στην πρώτη προπόνηση του ανδρικού μας τμήματος. Τέλος επιθυμία του αθλητή είναι η παραμονή στην οικογένεια μας , καθώς εκτός από το πρόγραμμα βελτίωσης που έχει ετοιμάσει το προπονητικό επιτελείο, για τον ίδιο ο σύλλογος αποτελεί δεύτερη οικογένεια του.

Συνοψίζοντας, για το ποιοι είμαστε και το τι στοχεύουμε για το μπάσκετ, το γνωρίζουν καλά από το βορειότερο κομμάτι της χώρας μέχρι το νοτιότερο, για αυτό όσοι προσπαθούν να πλήξουν την υπόληψη μας ξέρουν καλά ότι πέφτουν σε τοίχο και αυτά γυρνάνε εις βάρος τους.

Καλό καλοκαίρι και μακριά από ίντριγκες…

Όπως γίνεται αντιληπτό οι σχέσεις των δύο σωματείων της Κομοτηνής συνεχίζουν να είναι τεταμένες και κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να  οδηγήσει η όλη κατάσταση που υπάρχει εδώ και ένα μήνα. Ελπίζουμε πάντως αυτό να είναι το τελευταίο επεισόδιο ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς δεν χωράνε κόντρες ανάμεσα σε δύο ιστορικούς συλλόγους και μάλιστα στο ίδιο άθλημα και στην ίδια πόλη.