ΕΠΣ Ξάνθης: Κάλεσμα του Σ.Π.Π. Ξάνθης για μαζική συμμετοχή στο φιλικό για την μικρή Μαρία

Και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης εξέφρασε δημόσια την στήριξη του για το σπουδαίο φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 18:30 στο ΔΑΚ Ξάνθης για την ενίσχυση της 3χρονης Μαρίας που έχει την ανάγκη μας.

Οι Σύνδεσμος προπονητών με ανακοίνωση του καλεί όσους δεν το έχουν πράξει ακόμη να σπεύσουν να αγοράσουν εισιτήρια και να βοηθήσουν ο καθένας όπως μπορεί αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια. Παράλληλα συγχαίρει όλους τους επώνυμους και απλούς ανθρώπους για τον αγώνα για να μαζευτεί ικανός αριθμός χρημάτων για να μπορέσει να εγχειριστεί το μικρό αγγελούδι απο την Ξάνθη, και φυσικά την ΕΠΣ Ξάνθης που καταβάλει πολύ μεγάλο αγώνα εθελοντικά για την διεξαγωγή του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Με αφορμή τον Φιλανθρωπικό Ποδοφαιρικό Αγώνα που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, Ωρα 18:30, Γήπεδο Δ.Α.Κ. Ξάνθης, για την ενίσχυση της ”Μικρής Μαρίας” , ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης καλεί τον ποδοσφαιρικό κόσμο και οχι μόνο, να σταθεί δίπλα στην Μικρή Μαρία και συγχαίρει όλους όσους – ”επώνυμους” και απλούς ανθρώπους και φυσικά την ΕΠΣ Ξάνθης – συμμετέχουν εθελοντικά και βοηθούν στην διοργάνωση αυτής της υπέροχης προσπάθειας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ