«Το διοικητικό σήριαλ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μοιάζει με το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’»

 

«Μοιάζει με το σήριαλ Κωνσταντίνου και Ελένης». Με αυτό το σχόλιο ο Απόστολος Τσιπίδης, που πέρυσι είχε παρουσιαστεί ως μέγας χορηγός και επόμενος πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός, σχολίασε τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο της Αλεξανδρούπολης, έπειτα από την παραίτηση της διοίκησης Γεωργιάδη και την εν εξελίξει προσπάθεια αναζήτησης νέας διοίκησης εν μέσω της μαζικής φυγής των παικτών.

Ο Τσιπίδης μάλιστα φρόντισε σε ένα από τα post που ανάρτησε στο διαδίκτυο αναφορικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, να θυμίσει τα θετικά προς αυτόν σχόλια του Σάκη Μουστακίδη προς το πρόσωπό του.  «Μέσα σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο για την ομάδα, ο Απόστολος Τσιπίδης επέδειξε πως θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει και τον ευχαριστώ γι αυτό», είχε δηλώσει ο 52χρονος τεχνικός.

Περίπου έναν χρόνο μετά από αυτήν την δήλωση, ο Τσιπίδης την αναπαρήγαγε μέσα από την ιστοσελίδα της Αλφα Τηλεόρασης Δράμας αλλά και μέσα από μια φωτογραφία, με το βραβείο που του είχε παραδώσει η Νίκη Απαλού για την χορηγία στην ομάδα. «Αφήνω τους ίδιους να μιλάνε, εγώ σιγή», σχολίασε στην συνέχεια ο Απόστολος Τσιπίδης.

Τις προηγούμενες μέρες είχε προηγηθεί επίθεση στον απερχόμενο πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιώργο Γεωργιάδη, την «προεδράρα που του έφυγαν όλοι οι παίκτες» όπως έγραφε χαρακτηριστικά. Ωστόσο υποτιμητικά πρόσθεσε σε νεότερό του σχόλιο: «Ποιος ειναι αυτος ογεωργιαδης ρε παιδια;;; Παλι καποιος θελει να γινει γνωστος;; Εγώ σιωπή! Ο πως τον ειπαμε γεωργιαδης;;; αδωνης;;; εδωσε λογια…».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Απόστολος Τσιπίδης έχει γίνει γνωστό ότι θα είναι ο χορηγός της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, μέσω της οποίας ο επιχειρηματίας φαίνεται πως επιστρέφει στην ομάδα του γηραιού.