Με 23 κολυμβητές και κολυμβήτριες ο ΟΦΘΑ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

 

Έφτασε η στιγμή της τελικής αναμέτρησης για την φετινή χρονιά στα κολυμβητικά δρώμενα του ΟΦΘΑ, καθώς οι περισσότεροι κολυμβητές του, που έχουν πιάσει τα όρια, θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.

Η πρώτη αποστολή αποτελείται από  10 κολυμβητές –τριες και αναχωρεί την Τετάρτη 13/7/2016 για την πόλη του Βόλου όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ και Β΄ από 14 έως 17/7/2016.

Οι κολυμβητές του συλλόγου που θα συμμετέχουν στην αποστολή γι αυτό το Πρωτάθλημα είναι οι: Κων/νος Σιρολιάνης,  Στράτος Βολτέζος , Σταμάτης Καζάκος , Τάσος  Κούγκουλος , Στέφανος Παλακίδης , Παναγιώτα Γκαζέπη, Όλγα Λασκαρέλη, Βεατρίκη Μπίζα, Άννα Μαρία   Παπαζολούδη, Ειρήνη Προκίδη.

Για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων –Νεανίδων, το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως και την περσινή χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης  21-24/7/2016.

Στην αποστολή της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν  9 κολυμβητές – ριες , οι: Γρηγόρης Λασκαρέλης,  Δημήτρης Προκίδης , Χρήστος Ρετσίδης , Γιάννης Στούρας,  Μαρίνα Καδόγλου, Ειρήνη Μπράμου , Μαρίνα Μπαδάνη, Δέσποινα Κώτα και Ειρήνη Κορωνίδου.

Τέλος 4 κολυμβητές-τριες  του Ο.Φ.Θ.Α. συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης  που για φέτος θα διεξαχθεί στην πόλη της Αθήνας ( Χαϊδάρι )  28-31/7/2016  και αυτοί είναι οι Αργύρης Τυλιγαδάς , Χαράλαμπος Σωτηριάδης , Ξανθή Αγοράκη και Χριστίνα Αγοράκη.