Photos: 80 κλικ απο την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του καμπ της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη

 

Με την παρουσία 60 παιδιών από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη άνοιξε τις πύλες του το δεύτερο μέρος του πρώτου Football Camp του σπουδαίου Ισπανικού συλλόγου της Μπαρτσελόνα, που επέλεξε να κάνει την πρεμιέρα των καμπ της στην πόλη της Ξάνθης και τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης στα Πηγάδια.

Γέμισε χαρούμενες φωνές και πρόσωπα το Αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθης στα Πηγάδια για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου κάμπ της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη οπού μετείχαν συνολικά 60 παιδιά χωρισμένα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες. Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν χωρισμένες και πήραν ονομασίες όπως έχουν οι αντίστοιχες της Μασία και πιο συγκεκριμένα οι 2009-2007 είχαν το όνομα iniciation, οι 2006-2005 preformation, οι 2004-2003 formation και τέλος οι 2002-2000 competition.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα δώσουν όλη την εβδομάδα το παρών στην δεύτερη εβδομάδα των κάμπ της Μπαρτσελόνα στην Θράκη, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Ισπανών προπονητών Τζόσεπ Μπαράνγκο Κασάλς (JOSEP BARRANCO CASALS), Οριόλ Γκούτες Λόπες (ORIOL GUTÉS LOPEZ) και Μανουέλ Ορεγιάνα Πέρες (MANUEL ORELLANA PEREZ) που ήρθαν απο την Ισπανία για το κάμπ και την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή του καμπ  Μάρκ Μασάτς Ριέρα (MARC MASATS RIERA).

Μαζί με τους Ισπανούς σημαντική ήταν η βοήθεια αλλά και οι γνώσεις που απέκτησαν και οι πέντε Έλληνες προπονητές που θα πλαισιώνουν όλη την διάρκεια του κάμπ τους Ισπανούς προπονητές όπως αυτοί χωρίστηκαν στις ηλικιακές κατηγορίες. Οι Έλληνες προπονητές ήταν οι Άγγελος Βιλανάκης και Αλέξης Κουνενάκης(επικεφαλής Ελλήνων) που είναι συνεργάτες του καμπ, και οι Θρακιώτες προπονητές Νατάσα Λογαρά-Λάλοβιτς(Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης), Παντελής Μπεκιάρης(Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης), και Χαλίλ Οσκάν(ΑΕ Ξάνθης). Μαζί τους θα είναι και οι δύο Ξανθιώτες φυσιοθεραπευτές Αλέξανδρος Βαρνταπετιάν και Άλκης Γαβριηλίδης που θα προσφέρουν τις βοήθειες τους σε όποιο απο τα νεαρούς συμμετέχοντες το χρειάζονται.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμές απο την πρώτη προπόνηση των νεαρών ποδοσφαιριστών που μετέχουν στο κάμπ μέσα απο το φακό του ThrakiSportS, τόσο στο γήπεδο όσο και στο χώρο των σεμιναρίων και των τακτικών μαθητών των Ισπανών προπονητών τόσο στους προπονητές όσο φυσικά και στους φιλόδοξους νεαρούς αθλητές.