Παράθυρο ανόδου στην Α2 Ανδρών για τον (νεοσύστατο) Άθλο Ορεστιάδας

 

Μπορεί να μην έχει συμπληρώσει έναν χρόνο από την ίδρυσή του, όμως ο πρωταθλητής της ΕΣΠΕΘΡ Άθλος Ορεστιάδας με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, δείχνει εξαιρετικά πιθανό να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α2 Κατηγορία – αν και γνώρισε την ήττα στο μπαράζ της Θεσσαλονίκης από τα Χανιά.

Ο λόγος είναι η απόσυρση του ΑΟ Πρέβεζας από τον Α υποόμιλο του Β Ομίλου της Α2 Ανδρών. Αυτή η απόσυρση φέρνει… ανακατατάξεις καθώς ο Άθλος Ορεστιάδας θα είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα που εφόσον το θελήσει, θα κληθεί καλύψει το κενό.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Αρβανιτίδης στο volleyplanet, ο Άθλος αναμένεται μέχρι την Τρίτη να απαντήσει θετικά στο αίτημα αντικατάστασης που έστειλε η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων. Έτσι βρίσκεται σε τροχιά Α2, καθώς ο Άθλος ως ηττημένος του μπαράζ είναι βάσει προκήρυξης η πρώτη επιλαχούσα ομάδα.

Με επιστολή της η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά την ομάδα του Έβρου για την εξέλιξη ζητώντας της παράλληλα να απαντήσει έως την Τρίτη 12 Ιουλίου αν δέχεται να συμμετάσχει στην Α2 και να αντικαταστήσει την ομάδα της Πρέβεζας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση του Άθλου αναμένεται να απαντήσει θετικά στην σχετική πρόσκληση και ήδη ξεκίνησε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την Α2 Κατηγορία φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μια  ανταγωνιστική ομάδα στην κατηγορία.

Η απόκτηση του Θοδωρή Χουσίδη από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής καθώς σύμφωνα με τα πλάνα της διοίκησης θα υπάρξουν πολλές και εντυπωσιακές μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα δώσουν στους «βυσσινί» την απαιτούμενη δυναμική για να ανταπεξέλθουν στην Α2 Ανδρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here