Οι νικητές του διαγωνισμού του ThrakiSportS για τα πέντε άλμπουμ της Panini UEFA EURO 2016

 

Ολοκληρώθηκε μετά από 40 μέρες ο διαγωνισμός που διοργάνωσε το ThrakiSportS σε συνεργασία με την εταιρεία «Πήγασος», που έχει την ευθύνη για τα άλμπουμ και τις συλλογές της Panini στην Ελλάδα, με έπαθλο πέντε άλμπουμ μαζί με όλα τα αυτοκόλλητα της συλλογής, για το EURO 2016!

Ο διαγωνισμός έτρεξε από την 1η Ιουνίου και πλέον με την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης έχουμε και τους νικητές. Είναι αυτοί που πρόβλεψαν πρώτοι ότι η Πορτογαλία θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ απάντησαν σωστά και στα άλλα δύο ερωτήματα:  ότι ο Στέλιος Βενετίδης είναι ο παίκτης με καταγωγή από την Θράκη που είχε συμμετοχή στον τελικό του Euro 2004 στην Πορτογαλία και ότι ο Γιώργος Φωτάκης είναι ο παίκτης που αγωνίστηκε σε ομάδα της Θράκης και συγκεκριμένα στον Πανθρακικό και πέτυχε γκολ που κακώς ακυρώθηκε στην τελική φάση του Euro 2012 στην Πολωνία.

Οι πέντε νικητές (τρεις από το facebook και δύο από το twitter) είναι οι εξής:

Κώστας Δημητριάδης

Βασίλης Εμμανουηλίδης

Δημήτρης Μελικόπουλος

Μουσταφά Αϊχάν Νετζί

Αλεξανδρος Χατζηλιάδης

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επικοινωνία με τον καθέναν για τον τρόπο που θα παραλάβουν το δώρο τους, από ένα άλμπουμ με όλα τα αυτοκόλλητα για να κρατήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αναμνήσεις από το Euro που μόλις ολοκληρώθηκε. Εννοείται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και φυσικά για την τελική παραλαβή του δώρου είναι οι νικητές να έχουν κάνει like τη σελίδα του thrakisports.gr στο facebook ή να ακολουθούν το ThrakiSportS στο twitter καθώς επίσης και να έχουν κάνει share ή retweet το πρώτο άρθρο που αναρτήθηκε (με τον διαγωνισμό) στο facebook ή το twitter,

Το UEFA EURO 2016TM αναμφισβήτητα είναι ήταν από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Συμμετείχαν 24 συνολικά Εθνικές Ομάδες, για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού. Πλέον μπορείτε να κρατήσετε τις αναμνήσεις που μας χάρισε καλύτερα, έχοντας όλα τα στοιχεία, για όλους τους παίκτες, μέσα από την συλλογική που έγινε λατρεία. Συνεχίστε να μαζεύετε τα αγαπημένα σας αυτοκόλλητα, που ήδη βρίσκονται στα περίπτερα. Μόνο από την Panini!

Και μην ξεχνάτε ότι πλέον είναι ακόμα πιο εύκολο να συμπληρώσεις τη συλλογή σου! Αγόρασε τα τελευταία αυτοκόλλητα που σου λείπουν, online, εύκολα και γρήγορα με ταχύτητα και αξιοπιστία! Τα αυτοκόλλητα θα αποσταλούν σπίτι σας, με αντικαταβολή και δεν είναι πλεον ανάγκη να πάτε στο ταχυδρομείο, μέσα από την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα: http://pegasos.com.gr/signin.asp.