ΕΠΣ Έβρου: Αν και συνεργάζεται με τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ ταλεντο από την Σαγήνη!

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, που αγωνίζεται στις Ακαδημίες του Ηρακλή Σαγήνης, επελέγη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της Κ13 του ΠΑΟΚ. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί παρά τις επισκέψεις της ομάδας του Έβρου στην Θεσσαλονίκη και την συνεργασία με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ότι ο Αλεξιάδης παει Τουμπα αντί για Καυτανζόγλειο.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της στο facebook η ομάδα της Σαγήνης που συνεργαζεται με τον Ηρακλή (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), o Αλεξιάδης, που αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερού μπακ και χαφ, είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, ενώ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο καμπ που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στο τέλος Ιουνίου στα Μουδανιά.

Η σχετική ανακοίνωση του Ηρακλή Σαγήνης αναφέρει: “Mε χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο παίχτης των ακαδημιών μας του ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Αλεξιάδης Αλέξανδρος, επελέγη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κατέβει στη Θεσσαλονίκη και να συμμετέχει στην προετοιμασία της Κ13 του ΠΑΟΚ με όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερού μπακ-χαφ και η επιλογή του έγινε λόγω της πολύ καλής αγωνιστικής παρουσίας καθ’ όλη τη χρονιά στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο Ισαάκιο (και εδώ πρέπει να τονιστεί η πολύ σημαντική σημασία του προπονητικού κέντρου στην περιοχή μας, καθώς δίνονται ευκαιρίες σε πολλά παιδιά καθ’ όλη τη χρονιά) και της εξίσου εξαιρετικής του παρουσίας στο camp τεχνικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έγινε τέλη Ιουνίου στο γήπεδο του Ζωγράφου στα Μουδανιά.

Η συνεργασία με το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο Ισαάκιο θα συνεχιστεί και φέτος και όποια παιδιά του σωματείου μας επιλεγούν για να συμμετέχουν εκεί, θα τα στηρίξουμε και θα είμαστε δίπλα τους.

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του προπονητικού κέντρου κύριο Βασίλη Μπισιρόπουλο και τον κύριο Αβραμίδη Γιάννη για την άριστη συνεργασία και επικοινωνία καθ’ όλη τη χρονιά, συνεργασία που εννοείται πως θα συνεχιστεί για το καλό των παιδιών!
Καλή σου επιτυχία Αλέξανδρε!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αναστάσιος Μαγουλίδης
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Παπαγιαννίδης Βασίλης
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Πέτρος Χρήστου
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Σάκης Χατζησταντσίδης και Σαββόπουλος Δήμος”.