Ολοκληρώθηκε με μετάλλιο για την Παπαϊωάννου το Πανελλήνιο Εφήβων-Νεανίδων! Ο απολογισμός για τους Θρακιώτες

Έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων που διεξήχθη στην πόλη των Σερρών με την συμμετοχή των κορυφαίων στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία στην χώρα, οπού έκλεισε ιδανικά για τον σύλλογο του Διομήδη Βιστωνίδας Ξάνθης που είδε την πρωταθλήτρια του Ευαγγελία Παπαϊωάννου να προσθέτει ακόμη ένα μετάλλιο στην συλλογή της.

Η Ξανθιώτισσα σφαιροβόλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο καθώς κατέλαβε την 3η θέση στον τελικό της σφαίρας με ρίψη στα 12,33. Στον ίδιο αγώνισμα στον τελικό αγωνίστηκε και η Αθανασία Καπούτση του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης που με ρίψη στα 9,48 κατέλαβε την 9η θέση. Και η τρίτη συμμετοχή απο Θρακιώτικης πλευράς ήταν στις Νεάνιδες με την Χαραλαμπία Ελευθερίου του ΠΑΣ Ρήσσος Κομοτηνής να καταλαμβάνει την 11η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, με την αθλήτρια του συλλόγου της Κομοτηνής να περνά με την πρώτη τα 2,80 κάνοντας όμως τρία άκυρα άλματα στα 3,00 μέτρα.

Εκτός τελικού για ελάχιστα δεύτερα έμεινε στα 200 μέτρα ο Πέτρος Καραβέτης του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης που τερμάτισε 17ος με χρόνο 23,12, σε ένα αγώνισμα που στον τελικό περάσαν 16 αθλητές. Στο ίδιο αγώνισμα έτρεξε και ο Δημήτρης Σαρηκωνσταντής επίσης του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης που κατετάγη 26ος με χρόνο 23,87.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ