ΕΠΣ Ξάνθης: Με διπλή ενίσχυση απο την Γενησέα ξεκίνησαν οι μεταγραφές του Άρη Πετεινού!

Στις πρώτες τις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Άρη Πετεινού που και φέτος στοχεύει στην δημιουργία μιας ομάδας αρκετά νεανικής με στόχο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχει ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Μάλιστα οι δύο πρώτες της κινήσεις προέρχονται αμφότερες απο την Ελπίδα Γενησέας, και μάλιστα δύο παίκτες που με δύο διαφορετικές μεικτές πανηγύρισαν πρωτιά, ο γκολκίπερ Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος με την μεικτή ομάδα επίλεκτων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup οπού αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας, και ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Χιώτης με την μεικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης στον πρωτάθλημα Νέων στον όμιλο της Θράκης ενώ ήταν και στην μεικτή ομάδα της 1ης περιφέρειας που ωστόσο αποκλείστηκε απο την 2η περιφέρεια.

Ο Ζαρζακόπουλος που αποκτήθηκε για να δώσει την απαραίτητη εμπιστοσύνη κάτω απο τα γκολπόστ προέρχεται απο μια εξαιρετική σαιζόν με την φανέλα της Γενησέας, ενώ επί της ουσίας επιστρέφει μιλάμε για επιστροφή καθώς αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρη Πετεινού και πριν 5 χρόνια, ενώ ακόμη αγωνίστηκε με την φανέλα των Βιστωνίδα(Δ’ Εθνική), Κεραυνό Πέρνης, Παύλο Μελά Κουτσού. Ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Χιώτης προέρχεται απο την Ακαδημία του Α.ΠΟ. Ξάνθης με του οποίου την φανέλα μάλιστα αγωνίστηκε και στην αντρική ομάδα της Ακαδημίας στην Γ’κατηγορία προτού τον αποκτήσει η Ελπίδα Γενησέας τον Ιανουάριο.

Οι Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος(φωτο) και Γιώργος Χιώτης είναι οι δύο πρώτες προσθήκες για την ομάδα του Άρη Πετεινού που και στο μεταγραφικό παζάρι θα είναι ιδιαίτερα κινητικός αποκτώντας κυρίως ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και παίκτες που με την εμπειρία τους θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη.