Οι πρώτες δηλώσεις του Μανώλη Μπέρτου με την φανέλα της νέας του ομάδας(+video)

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε ο Μανώλης Μπέρτος, που όπως σας μετέφερε έγκυρα και έγκαιρα το ThrakiSportS υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες μένοντας ελεύθερος απο τον Ολυμπιακό, με τον Ξανθιώτη δεξιό μπάκ μάλιστα να επιλέγει να φορά το νούμερο 25.

“Ο Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πιστεύω πως έκανα μία πολύ καλή επιλογή και ακόμα ένα βήμα στην καριέρα μου. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα παλιοί μου συμπαίκτες και είχα και εγώ την καλύτερη γνώμη μιας και τόσα χρόνια την έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλος. Πήρα την απόφαση να έρθω στον Αστέρα Τρίπολης και νομίζω πως είναι το σωστό για την καριέρα μου” τόνισε αρχικά ο Ξανθιώτης αμυντικός για να συμπληρώσει στην συνέχεια

“Γνωρίζω πως πρόκειται για μία οργανωμένη και σοβαρή ομάδα και ήρθα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου αλλά και για να βοηθήσω όσο μπορώ. Αγωνίζομαι ως αμυντικός (δεξιός μπακ), αλλά μου αρέσει και το επιθετικό κομμάτι και πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας Τρίπολης τους στόχους του. Θέλω ο κόσμος να είναι κοντά μας και στις χαρές και στις λύπες και εμείς θα δώσουμε το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μανώλη Μπέρτου στο επίσημο σαιτ του Αστέρα Τρίπολης στο παρακάτω βίντεο…