Πέντε μετάλλια για Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Αρίωνα Ξάνθης στο Πανελλήνιο Βετεράνων Μπάντμιντον

 

Με 4 μετάλλια, ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα, επέστρεψαν από την Έδεσσα οι βετεράνοι αθλητές badminton του Α.Σ. Δημοκρίτειο, που έλαβαν μέρος στους πανελλήνιους αγώνες, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, τους οποίους φιλοξένησε πριν λίγες ημέρες η πρωτεύουσα της Πέλλας. Επιπλέον ένα μετάλλιο πρόσθεσε όμως και η Κυριακή Χατζηπροκοπίου από τον Αρίωνα Ξάνθης, κάνοντας τα θρακιώτικα μετάλλια πέντε.

Από τη 12μελη αποστολή των Κομοτηναίων αθλητών-που ήταν και η πολυπληθέστερη στο τουρνουά- κατάφεραν να διακριθούν ο Χρήστος Πολυτσάκης, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία άνω των 50, ο Χρήστος Καλιγάς που κατετάγη δεύτερος στο διπλό των ανδρών, έχοντας συμπαίκτη βετεράνο αθλητή από τη Θεσσαλονίκη, και οι Πασχάλης Αποστολίδης και Αλκιβιάδης Γεωργιάδης, που αγωνίστηκαν επίσης στο διπλό των ανδρών και κέρδισαν το αργυρό μετάλλιο.

Όσο για την αποστολή από τον Αρίωνα Ξάνθης, απαρτιζόταν από έξι άτομα. Πέρα από την Κυριακή Χατζηπροκοπίου που κατέκτησε και το μοναδικό μετάλλιο του συλλόγου, στην Έδεσσα βρέθηκαν οι Σπύρος Ιμαμίδης, Λευτέρης Κασάπης, Χάρης Παπαδόπουλος και Φώτης Τσάγκας.