Επιστρέφει στην Ελλάδα ως αντίπαλος του Πανθρακικού ο Αργυρίου στην ίδια ομάδα με Μπουτζίκο!

 

Ολοκληρώθηκε και τυπικά την Παρασκευή η μεταγραφή του πρωην αμυντικού του Πανθρακικού Ανέστη Αργυρίου(φωτο) στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο 28χρονος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Ευόσμου και αποτελεί έτσι την πέμπτη προσθήκη των «σταχυοφόρων» μετά τους Μενεγκούσο, Γκέσιο, Τεγούση και Μπουτζίκο.

Ο Ημαθιώτης δεξιός μπακ έκανε τα πρώτα του βήματα στη Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού και έκανε το «άλμα» προς την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2010, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να καθιερωθεί.

Ακολούθησε μια διετία στην ιστορική Ρέιντζερς τα χρόνια της «ταλαιπωρίας» της στις χαμηλές κατηγορίες της Σκωτίας, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας.

Στον Εύοσμο θα συναντήσει τον Νίκος Μπουτζίκο που και αυτός πέρασε από τον Πανθρακικό ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Ο γεννημένος στις 16/9/1989, αριστερός μπακ, είχε ήδη μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης και υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμας και Παναιγιάλειο.