«Φλέρταρε» με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ αλλά τελικά έγινε… «Πολωνός» ο Ραφαήλ Κουμεντάκης!

 

Ο Εβρίτης διεθνής ακραίος, Ραφαήλ Κουμεντάκης συνεχίζει σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο και μετά την Ιταλία και το Καμπιονάτο, σειρά παίρνει την ερχόμενη σεζόν η Πολωνία με τον Έλληνα άσο να φοράει τη φανέλα της Κουπρούμ Λούμπιν!

Ο «Ράφα» υπέγραψε το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα και ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης με τον «θηριώδη» Μάρκους Μπόμε με τον οποίο συναντήθηκαν οι δρόμοι του στο πρόσφατο φάιναλ φορ του τρίτου γκρουπ στο World League.

Ο Αλεξανδρουπολίτης άσος μετά από 3 χρόνια στη Ραβένα και το Καμπιονάτο, μετακομίζει στην Πολωνία για να αγωνιστεί τα επόμενα δύο χρόνια στην Τσούπρουμ Λούμπιν. Σύμφωνα με το volleynews, μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο World League, είχε συζητήσεις και με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι Πολωνοί του δίνουν την ευκαιρία να παίξει μαζί με μεγαθήρια, προσφέροντάς του συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Αναφερόμενος στον επόμενο… σταθμό της καριέρας του, ο Κουμεντάκης και επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ, σχολίασε στο volleyplanet: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νέα μου ομάδα! Δεν βλέπω την ώρα για να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Έπειτα από τη Ραβένα και το ιταλικό πρωτάθλημα, θα αγωνιστώ σε ένα εξίσου πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης και ελπίζω να τα καταφέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας μου ομάδας».