Από την ΑΕ Κομοτηνής σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Volley League ο Γιάννης Παπαδόπουλος

 

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος επί τέσσερα χρόνια αποτελούσε ένα από τα βασικά στελέχη της ΑΕ Κομοτηνής, συμβάλλοντας στην άνοδό της στην Α2 Κατηγορία αλλά και την καθιέρωσή της εκεί. Πλέον ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Θράκη και όπως επισήμανε σε παλιότερο άρθρο του το ThrakiSportS, αποχαιρέτισε τους πρώην συμπαίκτες του.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι η συνέχεια θα τον βρει σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Ο λόγος για τον ΑΟΠ Κηφισιάς, που την περσινή σεζόν κατέπληξε τους πάντες κατορθώνοντας να φτάσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος αλλά και να κάνει μεγάλη πορεία στο κύπελλο. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανακοινώθηκε ότι είναι το πρώτο φετινό μεταγραφικό της απόκτημα.

Η ομάδα των βορείων προαστείων συμφώνησε με τον νεαρό ακραίο που αφήνει την Κομοτηνή για να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι γεννημένος το 1993, έχει ύψος 1.89 και αγωνίζεται ως ακραίος. Όπως προαναφέρθηκε. τα 4 τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Κομοτηνή για σπουδές και αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Πανερυθραϊκού.