Στον Λεβαδειακό με ενέργειες Πλαβούκου ένα από τα πουλέν του στην Κομοτηνή!!!

 

Ο πρωην προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού και νυν του Λεβαδειακού Γιάννης Πλαβούκος πήρε μαζί του στην Λιβαδειά πρωην νεαρό τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Ο λόγος για τον Σίμο Συνοδινό, γέννημα θρέμμα της Κομοτηνής.

Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων που άφησε “έργο” όπουδήποτε δούλεψε (σε Αρη, Πανιώνιο, Κέρκυρα και φυσικά στον Πανθρακικό τα τρια σχεδόν χρόνια παρουσίας του στην Κομοτηνή).Τότε δοκίμασε ως τρίτο τερματοφύλακα για τις μικρές ομάδες, μετά τους Μοσχονά και Τσιντώτα, ένα παιδί που ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητές του, τον 19χρονο Συνοδινό.

Ο πανήψυλος Θρακιώτης πορτιέρο με εισήγηση Πλαβούκου πήγε στην Λιβαδειά όπου άφησε καλές εντυπώσεις και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Λεβαδειακού. Έτσι, αφού πήρε και επίσημα την ελευθέρας του από την προηγούμενη ομάδα του, την Καβάλα, στην οποία ωστόσο αν και μικρότερης κατηγορίας δεν αγωνίστηκε καθόλου, υπέγραψε στον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση της ομαδας της Βοιωτίας: “Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Συμεών Συνοδινού. Ο νεαρός τερματοφύλακας προέρχεται από την ομάδα της Καβάλας”.