Photos: 40 κλικ απο την τρίτη μέρα προπονήσεων του καμπ της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη

 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι διπλές προπονήσεις του πρώτου μέρους του κάμπ της Μπαρτσελόνα στην πόλη της Ξάνθης με την συμμετοχή 56 νεαρών ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Να σημειώσουμε πως στο τεχνικό τιμ των Ελλήνων προπονητών που βρίσκονται δίπλα στους Ισπανούς προπονητές της Μπάρτσα και έχουν την ευκαιρία να μάθουν αρκετά πράγματα προστέθηκε και ο προπονητής της Ακαδημίας του Ορφέα Ξάνθης Ξενοφών Μπουγιουκλής. Έτσι το τιμ των Ξανθιωτών προπονητών φτάνει στους τρεις με τον Μπουγιοκλή και τον Κυριακό Παπαδόπουλο να είναι στο υποστηρικτικό τιμ των Ισπανών και τον Αλέξανδρο Βαρνταπετιάν στο κομμάτι της φυσιοθεραπείας και φροντίδας των νεαρών ποδοσφαιριστών σε περίπτωση τραυματισμού.

Οι προπονήσεις για την ολοκλήρωση του κάμπ θα συνεχιστούν με διπλές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή, και την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου θα ξεκινήσει το Β’ μέρος του κάμπ. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και τρόπους εγγραφής αν δεν το έχετε κάνει ήδη στο δεύτερο μέρος των κάμπ της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη δείτε ΕΔΩ.